O Nama

Best Solution Company

osnovan je 2012. god. sinergijom sa firmom MMC Studio koji posluje od 1997 u Sarajevu. Osnovne djelatnosti su: digitalna štampa XXL , velikih kao i malih formata, te dorada štampanog materijala kao i priprema za štampu. Best Solution Company je specijalizovana štamparija koja je opremljena najnovijim digitalnim UV mašinama, tipa UV LED mašinom velikog formata širine štampe 3,2m jedine mašine na ovim prostorima kao i UV DILLI koji štampa sve pločaste materijale (staklo, plexy, alubond, forex, mdf, drvo…)

Osim UV tehnologije koristimo latex i ecosolvent mašine u izradi naših visoko kvalitetnih proizvoda (MUTOH, HP,SUMA, XEROX, CANON)

Ovakva oprema omogućava da se velikom brzinom, vrlo kvalitetno i povoljno mogu štampati razni grafički proizvodi u malim i srednjim tiražima na svim vrstama medija od papira preko više vrsta vinila, cerada te raznih vrsta plastika i materijala za namjensku upotrebu.

Osnovna prednost naše štamparije nad konkurencijom je brzina i kvalitet u svim procesima štampe, od idejnog rješenja, probnog uzorka, realizacije štampe ,dorade , montaže i servisa na području cijele Bosne i Hercegovine.

O nama u slikama...
“OD SAME IDEJE DO GOTOVOG PROIZVODA”
4650
Sretnih klijenata
3790
Završenih projekata
5580
Fotografija
8580
Tel Poziva

Prednost naše štamparije u odnosu na druge

01

KVALITET

kvalitetan print na svim vrstama medija od papira preko više vrsta vinila, cerada te raznih vrsta plastika i materijala za namjensku upotrebu.

02

BRZINA

Brzina i kvalitet u svim procesima, od idejnog rješenja, probnog uzorka, realizacije štampe i dorade do montaže i servisa.

03

UNIKATNOST

Sa savremenom tehnologijom slijedimo trendove i nudimo široki spektar unikatnih proizvoda. Istaknite vaš dom ili firmu i izađite iz svakodnevnice.

04

POVOLJNOST

Povoljno vršimo izradu i montažu raznih grafičkih proizvoda. Od ideje do završnog proizvoda, dostave i montaže, sve po povoljnim cijenama.

Šta nas čini posebnima?

Koristimo najnoviju tehnologiju, istovremeno brinući o okolišu. Certifikati koje posjedujemo odraz su naše posvećenosti kvaliteti!